Go to Top

Ballar amb la vida

La vida diària és plena de situacions que demanen resposta, posicionament, acció, iniciativa, col·laboració… Ens sentim interpel·lats, perplexos, expectants, entusiasmats i tot un reguitzell de sensacions més que hem de manegar.

La realitat és la que és i, tot sovint, no pas fàcil o susceptible de canviar. Així que es tracta de saber com ballar amb ella per a poder tirar endavant una vida tan joiosa com es pugui, tot i les limitacions i sabent-ne aprofitar les possibilitats.

Podem identificar maneres de fer, principis, criteris, claus d’anàlisi, sentiments, etc., que ens ajudin a fer això que desitgem. Les dinàmiques vitals en clau de lluita no són les úniques. N’hi ha d’altres que, de vegades, poden oferir-nos una millor gestió i fins profit de la situació: ballant amb ella per fer de cada cruïlla vital una ocasió per a la bellesa i el goig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.